50 jaar Eiland van Maurik: dat is een spetterend magazine waard!

Via LinkedIn kwam dit voorjaar de vraag om een serie interviews te doen voor het jubileummagazine van vakantiepark Eiland van Maurik. Superleuk natuurlijk, want ik schrijf al jaren voor branchevereniging HISWA-RECRON en heb een enorme affiniteit met de recreatiesector.

50 jaar eiland van maurik cover1

Het ging om een stuk of twintig langere en kortere interviews, waarvan één inclusief fotografie. Omdat er tijdsdruk op zat, heb ik mijn goede collega Caroline Moerland (samen werken wij in Taaieteksten.nl) gevraagd om een aantal van de interviews over te nemen.

Het magazine is gemaakt door Prosuco, het op de recreatiesector gespecialiseerde marketingbureau van Janine Messelink. Een paar weken terug stuurde ze al een pdf waar mijn mond van openviel. En het papieren magazine dat ik nu in de bus kreeg is nóg beter! Speels opgemaakt, aantrekkelijk om door te bladeren en uitnodigend om te lezen. Uitstekende interviews ook 🙂

Geweldig om aan zo’n project mee te mogen werken. En Lennard en Jenneke van Eiland van Maurik: gefeliciteerd met jullie geweldige bedrijf! Ga zo door.

Leo en Ria Kempers, oprichters van het Eiland van Maurik
De foto die ik maakte van Leo en Ria Kempers, oprichters van het recreatiebedrijf.