Nieuwtjes over nieuwe mobiliteit

Zo’n tien maanden lang schreef ik voor de adviesbureaus Syndesmo en &Morgen wekelijks nieuwsberichten en casebeschrijvingen, en plaatste die op hun WordPress-website. Zo wisten deze twee met elkaar verbonden adviesbureaus op het gebied van nieuwe mobiliteit zeker dat er elke week een nieuw bericht werd geplaatst: goed om de sites afwisselend te houden en goed voor de zoekresultaten van Google. Natuurlijk plaatste ik ook altijd een verwijzing op LinkedIn naar het nieuwe bericht, waarmee ze extra aandacht trokken.

Interessante ontwikkelingen

Nu hebben ze wat minder opdrachten en pakken ze het redactionele werk zelf weer op. Fijn dat ik ze heb kunnen ondersteunen, maar wel jammer dat het voorbij is, want de ontwikkelingen rond mobiliteit, deelauto’s en dergelijke vind ik buitengewoon interessant.

Case: Hoe een busbaan écht tot minder files leidt.

Nieuwsbericht: Ruud de Groot nieuwe directeur Syndesmo en &Morgen