Corona-actie: persbericht voor recreatieondernemers

Een inspirerend artikel over uw bedrijf, dat direct geschikt is voor publicatie in lokale media of op Facebook.

Deel de heropening van uw bedrijf met een wervend artikel in lokale media en op Facebook. In een (telefonisch of Skype) interview vertelt u mij hoe het de afgelopen maanden ging met het bedrijf en wat u heeft ondernomen om binnen de anderhalve meter economie weer open te gaan. Een bijzondere kans om uw bedrijf te profileren.

Als gespecialiseerd journalist voor de recreatiesector maak ik er een positief en inspirerend artikel van (circa 500 woorden), dat direct geschikt is voor publicatie in de lokale media (websites en huis-aan-huis kranten). Zo’n artikel kan ik op zeer korte termijn voor u maken tegen een basistarief van 245 euro. Informeer naar de voorwaarden.

TIP: Zorg nét voor de grote drukte begint voor een update van de teksten op de website van uw bedrijf.

De campings gaan weer open
Aandacht voor communicatie trekt zomergasten naar het bedrijf.

Voor ondernemers in de recreatiesector heb ik nog een aantrekkelijke aanbieding: zorg nét voor de grote drukte begint voor een update van de teksten op de website van uw bedrijf. Ik kan de teksten van uw site analyseren en waar nodig verbeteren. Daarbij besteed ik ook aandacht aan SEO (Search Engine Optimization). Kortom: hoe word je het beste gevonden via Google? Ook deze dienstverlening kan ik tegen een scherp tarief aanbieden en op zeer korte termijn uitvoeren. Na een paar uurtjes werk is uw website beter vindbaar en aantrekkelijker voor uw doelgroepen.

Desgewenst kan ik de teksten van de site ook volledig opnieuw schrijven, maar dat kost wat meer overleg en dus tijd. In alle gevallen bied ik u graag een scherpe offerte op maat. Neem contact op voor de mogelijkheden.